Hof van Twente beats corona

Wat is
jouw
aanpak?

Doe mee en win €250,-
en dit te gekke shirt!

Start met mijn plan tegen corona

Hoe delete jij corona? Wat hebben jongeren in de Hof bedacht om samen op een leuke, creatieve manier die anderhalve meter afstand te bewaren? Afgelopen zomer vroegen we jullie om goede ideeën op te sturen. En dat is gebeurd! Op de Wall of Fame vind je de beste ideeën. De inzenders hebben het te gekke Corona-Alt-Delete-shirt gewonnen. En dat is niet alles: we gaan die ideeën ook samen uitvoeren! We zijn met de inzenders in gesprek om te zien hoe we dat gaan organiseren.

Wil je weten hoe dat gaat? Volg dan de facebookpagina van Jong in de Hof of kijk geregeld op deze website. En heb je zelf ook nog een goed idee? Laat het ons vooral weten!

Ja, ik
doe mee

Inzendingen zijn gesloten

Doe mee en maak kans op €250,- en dit Qwoot shirt

Voor wie
is dit

Onze wereld, jouw wereld, is enorm veranderd door Corona. Al mogen we steeds meer (zolang het goed blijft gaan), die 1,5 meter blijft nog wel even bestaan. We willen graag van jou horen hoe we daar mee om kunnen gaan. Je kunt je idee opsturen als je tussen de 12 en 20 jaar bent en woont in Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Markelo of Hengevelde pakken we graag meteen met je op. We kunnen 10 ideeën uitvoeren. Maar denk ook groter! We horen je idee ook graag als het meer dan 250 euro kost. Iedere inzending die op de Wall of Fame komt te staan, krijgt het Corona-Alt-Delete t-shirt en eeuwige roem. En de beste ideeën sturen we natuurlijk op naar premier Rutte!

Wall
of fame

Naam: Plan:
Sil Met afstand spelen
Bekijk
Jort Bierplanken van 1,5 meter maken; 1 meter bier aanvullen met halve meter alcoholvrij.
Bekijk
Indy loskamp Spray op de grond.
Bekijk
Meike Een armband maken die gaat trillen als je te dicht bij iemand staat.
Bekijk
Jort Spekreijse Een pieper die je kunt instellen.
Bekijk