Borne beats corona

Wat is
jouw
aanpak?

Doe mee en win €250,-
en dit te gekke shirt!

Start met mijn plan tegen corona

Doe mee en maak kans op €250,- en dit Qwoot shirt. Hoe delete jij corona? Wat kun jij verzinnen om samen op een leuke, creatieve manier die anderhalve meter afstand te bewaren? DEEL JE IDEE MET ONS en is jouw idee het allerbeste, dan verdien jij €250,-. Natuurlijk zetten we alle goede ideeën in onze Wall of Fame. En wie in de Wall of Fame staat, krijgt ook dat te gekke t-shirt. Gaaf toch?

Als jouw idee echt goed is en niet meer dan 250 euro kost, dan nemen we meteen contact met je op om het samen uit te voeren! Duurder idee? Ook gewoon opsturen. Wie weet kunnen we iets verzinnen om het toch voor elkaar te krijgen. Stuur je idee in, let’s beat corona!

Ja, ik
doe mee

Inzendingen zijn gesloten

Doe mee en maak kans op €250,- en dit Qwoot shirt

Voor wie
is dit

Onze wereld, jouw wereld, is enorm veranderd door Corona. Al mogen we (als het goed blijft gaan) steeds meer, die 1,5 meter blijft voorlopig bestaan. Je kunt mee doen als je tussen de 12 en 20 jaar bent en in de Gemeente Borne (Borne, Zenderen, Hertme) woont. Goede ideeën die minder dan 250 euro kosten, pakken we graag meteen met je op (we kunnen dan samen zo’n 30 ideeën aanpakken). Maar denk ook groter dus laat de kosten je niet weerhouden om je idee te laten weten. Iedere inzending die wordt opgenomen op de Wall-of Fame krijgt sowieso het t-shirt. Over de beste ideeën sturen we natuurlijk ook een berichtje naar Premier Rutte!

Wall
of fame

Naam: Plan:
Joëlle Hüve Button met bewegings sensor
Bekijk
Yori Rijnders Bacteriën in het zuig ding
Bekijk
Wout en sem Corona cop
Bekijk
Finn Binnen blijven
Bekijk
Bob Tijhuis Voetballen in opblaasbare ballen
Bekijk
Lieke Grootveld Overal in het dorp 1,5 meter stickers
Bekijk
Lucas Medicijn maken
Bekijk
Mila Polsbandje met trilling
Bekijk
Bodhi Reinderink Corona-game app
Bekijk
Tisha Roelofs Leuke activiteiten
Bekijk